Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις Σειρές το πρώτο Παγκαλαβρυτινό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο Παγκαλαβρυτινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με ομάδες από συλλόγους και χωριά των Καλαβρύτων. Πάθο...

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο Παγκαλαβρυτινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με ομάδες από συλλόγους και χωριά των Καλαβρύτων.
Πάθος, ένταση, πειράγματα, αγωνία, ταλέντο αλλά και χαμόγελα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Την "κούπα" έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα, κατέκτησε η ομάδα των Σειρών που επικράτησε στα πέναλτι της ομάδας των Τριποτάμων με 10-9 (κανονικός αγώνας και παράταση 4-4)
Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗΣ ΕΝΩΣΗΣ με σκοπό του να έρθουν κοντά τα παιδιά των καλαβρυτινών, να γνωριστούν, να δημιουργήσουν παρέες με το ισχυρό κρίκο της κοινής καταγωγής που τους ενώνει.
Υπεύθυνος της διοργάνωσης ήταν το Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε., κ. Σπήλιος Μπαλαφούτας επιβλέπων ο εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Π.Ε. κ. Τάκης Μπουζιώτης και ο Βασίλης Καλογερόπουλος.
Συμμετείχαν ομάδες από Καλάβρυτα, Καμενιάνους, Λυκούρια, Καρνέσι, Καλλιφώνι, Πλανητέρου, Σειρές, Τριπόταμα με 91 παίκτες όλοι Καλαβρυτινοί και αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια για το ήθος και το ταλέντο που επέδειξαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.