Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ανακοίνωση της Π.Υ.Καλαβρύτων για την διάσωση των δύο Ρώσων στον Χελμό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Υ.Καλαβρύτων για το χθεσινόβραδινό περιστατικό με το ζευγάρι Ρώσων στον Χελμό, είδηση που μετέδωσε σε πρώτο χρόνο ...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Υ.Καλαβρύτων για το χθεσινόβραδινό περιστατικό με το ζευγάρι Ρώσων στον Χελμό, είδηση που μετέδωσε σε πρώτο χρόνο το kalavrytanews.com (δείτε εδω και εδώ)
Η ανακοίνωση της Π.Υ.Καλαβρύτων έχει ως εξής:
Την Παρασκευή 02-06-2017 και ώρα Ω/23:08 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας  για διάσωση ατόμων – πεζοπόρων , οι οποίοι είχαν αποπροσανατολισθεί στην περιοχή « Ύδατα Στυγός», στο όρος Χελμός.  Η Υπηρεσία μας,  άμεσα απέστειλε στο σημείο Δύο (02) Πυρ/κά οχήματα με Πέντε (05) άντρες, όπου και εντόπισαν τους δύο (02) πεζοπόρους, { ένα (01) άνδρα & μία (01) γυναίκα , υπήκοοι Ρωσίας} , τους καθοδήγησαν σε ασφαλές σημείο, όπου βρίσκονταν τα Πυρ/κά Οχήματα , όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία τους. Έπειτα  από εκεί αφού επιβιβάστηκαν στα Πυρ/κά οχήματα ,μεταφέρθηκαν στην Πόλη των Καλαβρύτων.
Ο   Αν. Διοικητής
Σπυρίδων Κ. Κωνστάντης
    Επιπυραγός


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.