HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια ξεχωριστή παράσταση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πάτρας

Εκατόν είκοσι μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Πάτρας, σε συνεργασία με τη χο...

Εκατόν είκοσι μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Πάτρας, σε συνεργασία με τη χορωδία του ΟΤΕ Πάτρας παρουσίασαν την θεατρική παράσταση: «Ομήρου Οδύσσεια, μια περιπλάνηση στους αιώνες» στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πάτρας.
Οι μαθητές δούλεψαν με τους καθηγητές τους για να δραματοποιήσουν το ωραιότερο παραμύθι των αιώνων καταφέρνοντας να υπερπηδήσουν τις δυσκολίες τους μέσα από τη θεατρική πράξη και να συνεργαστούν για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.
Φέτος, που η πολιτιστική επιτροπή του Πανεπιστημίου της Πάτρας επέλεξε για θεματική τη διαφορετικότητα και το ξένο, η παράστασή μας εντάχθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του, δίνοντας ένα ηχηρό παράδειγμα πώς η διαφορετικότητα μπορεί να λειτουργήσει θετικά και δημιουργικά καθώς το ίδιο το περιεχόμενο της Οδύσσειας είναι μια περιπλάνηση ανάλογη αυτής που βιώνουν οι εκδιωγμένοι και ξενιτεμένοι λαοί του πλανήτη μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.