Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στο Δ.Σ. του Δικτύου Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ)

Στην Κάτω Αχαία, βρίσκεται ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων για την...

Στην Κάτω Αχαία, βρίσκεται ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) και στην ημερίδα με θέμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020»
Στην Ημερίδα αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα: 
Επενδυτικά Μέτρα στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 
Ο Πρωτογενής Τομέας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 
Πηγές Χρηματοδότησης σε Τοπικό Επίπεδο – Πρόγραμμα CLLD LEADER 
Ενώ θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, τα εξής: Προβλήματα – Λύσεις - Προοπτικές Ανάπτυξης του Αγροτικού Τομέα
Εκτός του Δημάρχου Καλαβρύτων, στην συνεδρίαση συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο Βασίλειος Κουτσιώρης, Γενικός Διευθυντής – Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) Χρήστος Νικολάου, Δήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,  Χριστόδουλος Μαμσάκος, Δήμαρχος Δράμας, Πρόεδρος του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) Ευθύμιος Τσιατούρας, Εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Βέρρας, Γενικός Διευθυντής, Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Δ.Ε.. Παναγιώτης Μπουτόπουλος, Γεωπόνος, Εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.
Να σημειώσουμε οτι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΕΠΑΝ, καθώς και η ημερίδα για την ενέργεια και τη διαχείριση απορριμμάτων, θα γίνουν στα Καλάβρυτα από 15 έως 17 Σεπτέμβρη 2017



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.