Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Κλειστή" η Τούμπα του χρόνου - Βαριά τιμωρία για ΠΑΟΚ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Η πειθαρχική επιτροπή ...

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Η πειθαρχική επιτροπή εξέδωσε απόφαση και τιμώρησε με -6 βαθμούς τον "Δικέφαλο του Βορρά" για τα playoffs (αυτό βέβαια δεν επηρεάζει την βαθμολoγία γιατί 2η και 3η θέση δίνουν το ίδιο εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League) και με τιμωρία 7 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό σημαίνει στην πράξη πως για σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο η Τούμπα θα είναι κλειστή και αυτό τεράστιο οικονομικό και όχι μόνο πλήγμα για τους "ασπρόμαυρους". Παράλληλα, θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 282.500 ευρώ.

Η ΑΕΚ δεν είχε τόσο βαρύ κατηγορητήριο όσο ο ΠΑΟΚ, απέφυγε την αφαίρεση βαθμών (δεν θα άλλαζε κάτι ούτε στην δική της περίπτωση, διότι θα ήταν -3 για την Ένωση), της επιβλήθηκε αποκλεισμός της έδρας για 3  αγωνιστικές για την επόμενη σεζόν και πρόστιμο 170.000 ευρώ.

Παράλληλα τιμωρείται και ο Λούμπος Μίχελ με πρόστιμο 1800 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες. Να τονιστεί ότι οι ποινές είναι εφέσιμες και οι δυο ομάδες έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν το δικαίωμά τους για να μειωθεί η ποινή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.