Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΕΚ - ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής που αποτελεί το πολυπληθέστερο από τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων έκλεισε μια ακόμη επιτυ...

Το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής που αποτελεί το πολυπληθέστερο από τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων έκλεισε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά του.
Στις 13-06-2017 σε μια πανέμορφη τελετή, σ την οποία συμμετείχαν περισσότερα από 60 κορίτσια μας, την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε για μια ακόμη φορά η ψυχή του τμήματός μας κ. Αλεξία Ζαχαριουδάκη, μέσα σε ένα κατάμεστο από γονείς και φίλους κλειστό γυμναστήριο, παρουσιάστηκαν δείγματα της δουλειάς που διδάχτηκε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Τα χειροκροτήματα των θεατών ήταν η απόδειξη αλλά και η επιβράβευση της επιτυχημένης αυτής προσπάθειας κυρίως των παιδιών μας.
Η Α.Ε.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει δημιουργήσει και λειτουργεί, με τεράστια προσπάθεια και παρά τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που υπάρχουν , Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής – Τμήμα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου - Τμήμα Βόλεϊ -Τμήμα Μπάσκετ-Τμήμα Ακαδημίας Μπάσκετ-Τμήμα Ποδοσφαίρου) .
Οι άνθρωποι του συμβουλίου της Α.Ε.Κ. που ονειρευτήκαμε και δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση δίνουμε καθημερινά ότι ο καθένας μας μπορεί σε αυτήν την προσπάθεια και με γνώμονα μονάχα το κοινωνικό όφελος. Θεωρούμε ότι ο αγώνας αυτός αξίζει και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα, αποτελεί δε και σοβαρή παρακαταθήκη για το μέλλον .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τμήμα της ρυθμικής για την περίοδο 2016-2017, την άξια καθηγήτριά μας και ψυχή του τμήματός κ. Αλεξία Ζαχαριουδάκη, τους γονείς των παιδιών για την συμπαράσταση και την κατανόηση που έδειξαν, τον Κέντρο Νεολαίας και Αθλησης του Δήμο Καλαβρύτων καθώς και όλους οσοι βοηθούν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2018
ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.
ΤΑΚΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.