Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Γυναίκες μπήκαν σε ξενοδοχείο και το "άδειασαν"- Τσακώθηκαν με κλαδευτήρια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για κλοπή κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε παραλία της Αιγι...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για κλοπή κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε παραλία της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 48 και 62 ετών, διότι αφαίρεσαν από εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, εξοπλισμό, τον οποίο  φόρτωσαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο. Επισημαίνεται ότι τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή αυτοκινήτου
Συνελήφθη, την 15-6-2017 το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας είχε αφαιρέσει  σταθμευμένο αυτοκίνητο 53χρονου ημεδαπού.

Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη και  παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι λόγω προσωπικών διαφορών, τραυμάτισε με κλαδευτήρα 29χρονο γείτονά του στο χέρι. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.