Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο άτυχος πιλότος Δημήτρης Πρέντζας και η σχέση του με την Κλειτορολευκασία

Ο Δημήτρης Πρέντζας συνταξιούχος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας  και ο Χριστόφορος Βουλγαρέλης ,φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ...

Ο Δημήτρης Πρέντζας συνταξιούχος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας  και ο Χριστόφορος Βουλγαρέλης ,φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά είναι οι τα θύματα από την πτώση του ελικοπτέρου, χθες 23/6/17 στον υδροβιότοπο του Σχοινιά αφού πρώτα χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ.
Εκτός κινδύνου με κατάγματα  στα πλευρά και θλάσεις μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ο τρίτος επιβαίνων στο ελικόπτερο, ο φοιτητής Ειρηναίος Δημόπουλος.
Οι σοροί των δυο πρώτων  ανασύρθηκαν  από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Ο πιλότος Δημήτρης Πρέντζας στην Κλειτορολευκασία 
Ο πιλότος Δημήτρης Πρέντζας  του ψεκαστικού ελικοπτέρου ήταν ένας έμπειρος χειριστής προερχόμενος από την Πολεμική Αεροπορία και είχε καταγωγή το Τρίκορφο Δωρίδος
Το ελικόπτερο είχε μισθώσει η Περιφέρεια Αττικής και ανήκει σε εταιρεία που νοικιάζει εναέρια μέσα και για αεροψεκασμούς και μυοκτονίες.
Το 2005, συνοδευόμενος από τον συμπατριώτη μας Γεώργιο Γκλαβά είχε πετάξει πάνω από την περιοχή της Κλειτορολευκασίας και είχε βιντεοσκοπήσει ολόκληρη την περιοχή και τις ομορφιές του τόπου.
Ο κ. Γκλαβάς σημειώνει σχετικά:
"Ήταν ένας πολύ έμπειρος πιλότος αλλά και πολύ ριψοκίνδυνος, διότι πετούσαμε μισή μέρα, πάνω από τα πρόβουνα του Χελμού, με βγαλμένες τις πόρτες του ελικοπτέρου, ώστε να έχουν ορατότητα οι δυο φωτογράφοι που κατέγραφαν, και από τις δυο πλευρές, τους ριζωμένους στις δασωμένες χαράδρες οικισμούς, τα ποτάμια, τα μοναστήρια και τις σπηλιές της περιοχής!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συναρπαστικότερη ίσως εμπειρία, που έζησα δίπλα του εκείνη την ημέρα. Εκφράζω την απέραντη θλίψη μου, για τον απρόσμενο χαμό του και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του!! Καλό ταξίδι στους ουρανούς αγαπημένε Δημήτρη και καλό παράδεισο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.