Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Κρίσιμες ώρες για τον επίτιμο Αρχηγό του Π.Σ. Παναγιώτη Μπονάτσο

Ο πρώην αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Μπονάτσος , βρέθηκε στο κενό χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών ...

Ο πρώην αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Μπονάτσος, βρέθηκε στο κενό χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε κτίριο στην οδό Σωσιπάτρου. Ο πρώην αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του. Ο Παναγιώτης Μπονάτσος, ο οποίος είχε διατελέσει αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος από τις 21 Οκτωβρίου 2011 μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2012, έπεσε στο κενό ενώ έκοβε τη σιδερένια σκάλα στο σπίτι ενός φίλου του. Από την πτώση.
Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος και σύσσωμη η πυροσβεστική οικογένεια, εκφράζουν την συμπαράστασή τους, στον επίτιμο Αρχηγό του Π.Σ. Παναγιώτη Μπονάτσο, ο οποίος νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ μετά από τον τραυματισμό του, που προκλήθηκε από ατύχημα την Τρίτη 27/06/2017 στην Πάτρα.
Με τις ευχές όλων, ευελπιστούμε για γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του, ώστε να επιστρέψει υγιής κοντά στην οικογένεια του, την οποία στηρίζουμε και είμαστε δίπλα της με κάθε τρόπο από την πρώτη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.