HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Νίκου Μαγκαφά για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Με την ευκαιρία των Πανελλαδικών εξετάσεων που αρχίζουν σήμερα θέλω να ευχηθώ θερμά σε εσάς τους υποψηφίους  να έχετε επιτυχία και πρόοδο...

Με την ευκαιρία των Πανελλαδικών εξετάσεων που αρχίζουν σήμερα θέλω να ευχηθώ θερμά σε εσάς τους υποψηφίους  να έχετε επιτυχία και πρόοδο. Είναι οι εξετάσεις που δοκιμάζουν τον αγώνα, τη προσπάθεια και τους  κόπους που καταβάλατε σε όλη τη σχολική σας πορεία και ειδικά στις δυο τελευταίες τάξεις του Λυκείου.
Δείτε τη διαδικασία αυτή σαν μια από τις πολλές μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας και αγωνιστείτε με αισιοδοξία και δύναμη. Να θυμάστε ότι όταν κάποιος προχωράει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων του και παλεύει για να ζήσει τη ζωή που είχε ονειρευτεί, θα συναντήσει οπωσδήποτε την επιτυχία. Για το λόγο αυτό να επικεντρώσετε  τη συνείδησή σας σε αυτά που θέλετε, όχι σε αυτά που φοβόσαστε.
 Εύχομαι επίσης κουράγιο και υπομονή σε όλους τους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους εκαι συνιστώ  να διατηρήσουν ένα ήρεμο κλίμα σε όλη  τη διάρκεια της διαδικασίας, ώστε τα παιδιά τους να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Εύχομαι επίσης στους καθηγητές που στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους και τώρα εμπλέκονται στις εξετάσεις να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το έργο τους.
Με τη σκέψη μου μαζί σας
Νίκος Μαγκαφάς
 Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών
Σχολείων Δήμου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.