Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρέμβαση Γρ. Αλεξόπουλου στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για την Παναχαϊκή

Την άμεση παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου,  προκάλεσε η καθυστέρηση της ψήφισης του νόμου για τη δημιουργία τ...

Την άμεση παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου,  προκάλεσε η καθυστέρηση της ψήφισης του νόμου για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ Παναχαϊκής. Με την αποστολή επιστολής  προς τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, ο κ. Αλεξόπουλος εκφράζει την ανησυχία του. Παραθέτουμε την επιστολή:  
« Κύριε Υφυπουργέ,
Με δεδομένη την πολιτική βούληση της κυβέρνησης και εσάς του ιδίου, σε σχέση με την ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα ήθελα  να σας εκφράσω την ανησυχία μου για τις συνεχόμενες αναβολές της κατάθεσής της στη Βουλή των Ελλήνων.
Η ιστορική Παναχαϊκή, η ομάδα που εκπροσωπεί την τρίτη πόλη της Ελλάδας, μετά από πολλά  χρόνια προβλήματα , ξεκίνησε πέρσι μια συλλογική προσπάθεια με τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να ξαναβρεί όλες αυτές τις αρχές που διέπουν την υγιή αντίληψη περί του ποδοσφαίρου.
Θεωρώ ότι αυτή η προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες συμπολίτες μας, όχι απλά δεν πρέπει να ανακοπεί , αλλά αντιθέτως να αποτελέσει πρότυπο προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με παιδιά από σχολεία, οικογένειες και φίλαθλους  που αγαπούν το ποδόσφαιρο χωρίς να προβαίνουν σε ακρότητες, πιστεύω πως είναι αυτή που θα πρέπει να στοχεύει και η πολιτική του Υπουργείου σας για τα Ελληνικά γήπεδα.
Αναγκάζομαι να σας στείλω αυτήν την ώρα τη συγκεκριμένη επιστολή,  διότι σύμφωνα και με  χθεσινή ανακοίνωση της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» έχουν στενέψει τόσο τα χρονικά περιθώρια των επόμενων βημάτων για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ και την ισότιμη συμμετοχή της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα, ώστε το όλο εγχείρημα να κινδυνεύει με αποτυχία και διάλυση.
Κύριε Υφυπουργέ,
Θεωρώ ότι η πρωτοβουλία σας είναι στη θετική κατεύθυνση, όμως η περαιτέρω καθυστέρηση της ψήφισης του νόμου είναι πιθανό να την ακυρώσει ουσιαστικά.
Με δεδομένη την εκφρασμένη βούλησή σας, σας παρακαλώ όπως σήμερα ει δυνατόν, εισάγετε στη Βουλή προς ψήφιση τη συγκεκριμένη τροπολογία πριν είναι πολύ αργά.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.