HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Δήμαρχοι της Αχαΐας ζητούν λύση στο θέμα των συμβασιούχων

Άμεση Λύση με άμεση με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να διασφαλιστεί το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των παρατασιούχων και να παραμείνουν...

Άμεση Λύση με άμεση με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να διασφαλιστεί το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των παρατασιούχων και να παραμείνουν ως μόνιμο προσωπικό στους Δήμους, απαιτούν οι πέντε δήμαρχοι της Αχαΐας (Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και Ερυμάνθου, Θάνος Καρπής) και ζητούν σε αυτό το πλαίσιο συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκουρλέτη.Είχε προηγηθεί σχετική επιστολή των Δημάρχων στους αρμόδιους Υπουργούς, η οποία κοινοποιήθηκε στην Κ.Ε.Δ.Ε. και σε όλους τους Δήμους της χώρας, με την οποία δήλωναν τη αντίθεσή τους στις απολύσεις.
Σε κοινή ανακοίνωση τους, σημειώνουν οτι μετά την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορά την ακύρωση της ανανέωσης των 8μηνων συμβάσεων εργαζομένων στους Δήμους, που υπηρετούν σε νευραλγικούς τομείς, η Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει τώρα σε άμεση νομοθετική ρύθμιση, ώστε να διασφαλιστεί το σύνολο των εργασιακών δικαιωμάτων των παρατασιούχων και να παραμείνουν ως μόνιμο προσωπικό στους Δήμους.
Σε αυτό το πλαίσιο ζητούν συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκουρλέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.