HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Αλεξίσφαιρα γιλέκα οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Αλεξίσφαιρα γιλέκα και κινητά τηλέφωνα παραδόθηκαν στους 48 Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2...

Αλεξίσφαιρα γιλέκα και κινητά τηλέφωνα παραδόθηκαν στους 48 Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 σε ειδική τελετή παράδοσης – παραλαβής η οποία έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κο Παπαγεωργόπουλο Θεόδωρο, τον Αντιπρόεδρο Δάρμα Βασίλειο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ρουμελιώτη Γεώργιο και Χριστοφόρου Ευάγγελο αλλά και τον Γενικό Γραμματέα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ Αραμπατζή Γεώργιο.
Στην εκδήλωση παράδοσης των γιλέκων παρέστησαν ο κ. Πέτρος Τατούλης Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο κ. Γιώργος Ρουμελιώτης Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και μέλος διοίκησης της Γ΄ Κ.Ο.Π., ο κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης, η κ. Εύη Τατούλη πολιτευτής Αρκαδίας, ο κ. Θεόδωρος Καραλής αντιδήμαρχος Τρίπολης, ο κ. Λάμπρος Κατσαντώνης διοικητής Ασφαλείας Τρίπολης, ο κ. Γεώργιος Σπαράγγης Υποδιοικητής Ασφαλείας Τρίπολης, ο κ. Αδαμόπουλος Γεώργιος Πρόεδρος Μεθυδρίου Τρίπολης αλλά και πρόεδροι και εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Αρκαδίας.
Η τελετή παράδοσης-παραλαβής, ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των εκλιπόντων Κώστα Μαρκόπουλου (προέδρου της Γ΄ Κ.Ο.Π.) και Θεόδωρου Παπασπυρόπουλου, του Θηροφύλακα ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από λαθροθήρα.
Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, γνωστοποίησε, ότι, σύντομα η Θηροφυλακή θα εφοδιασθεί με νέα αγροτικά αυτοκίνητα που θα μπορούν να λειτουργήσουν και ως πυροσβεστικά οχήματα, ενώ συνέστησε στους Θηροφύλακες «καθαρό» μυαλό και ιδιαίτερη προσοχή στο δύσκολο έργο που επιτελούν αναφέροντας ότι πάνω από όλα προέχει η σωματική τους ακεραιότητα, ενώ απευθυνόμενος στους Θηροφύλακες ανάφερε χαρακτηριστικά:
«Σήμερα, εδώ για εμένα μπορώ να πω ότι είναι το πρώτο δείγμα μιας νέας εποχής στην Ομοσπονδία. Για όλους εμάς που εκτιμάμε, σεβόμαστε και στηρίζουμε το έργο σας γνωρίζοντας ότι με μοναδική αυταπάρνηση και ήθος εκτελείτε τα καθήκοντά σας, είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσουμε να οργανώσουμε και να εξοπλίσουμε το σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής με τέτοιο τρόπο που να κάνουμε το δύσκολο έργο σας και τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες εργασίας σας πιο ασφαλής, πιο αποτελεσματικές, να ανησυχούμε λιγότερο.
Και είπα ότι είναι το πρώτο δείγμα μιας τεράστιας προσπάθειας να σας παρέχουμε όλα αυτά που δικαιούστε, που οφείλατε να είχατε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων σας, που πολλές φορές έχετε αγοράσει εσείς οι ίδιοι από την τσέπη σας.»
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα όπως επίσης και τα κινητά τηλέφωνα τα οποία παραδόθηκαν στους Θηροφύλακες, αποτελούν δαπάνη προερχόμενη αποκλειστικά από τα χρήματα των κυνηγών μελών μας διότι μέλημα όλων μας αποτελεί πρωτίστως η ασφάλειά τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Ο Περιφερειάρχης κ Πέτρος Τατούλης μιλώντας επί μακρόν εξέφρασε την συμπαράσταση του στην Κυνηγετική Ομοσπονδία και τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Πελοποννήσου ενώ ζήτησε προτάσεις που θα υλοποιηθούν μέσα από θεματικές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την προστασία της φύσης, ενώ ο κ Γιώργος Ρουμελιώτης τόνισε την σπουδαιότητα του έργου της Θηροφυλακής η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε αποτελεί την μεγαλύτερη κατάκτηση της Κυνηγετικής κοινότητας.
Η κυρία Εύη Τατούλη για μια ακόμα φορά εξήρε την πρόσφορα των κυνηγών δηλώνοντας παράλληλα την υποστήριξη της σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την αειφορία και την διατήρηση των παραδόσεων και των αξιών της υπαίθρου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράδοση των γιλέκων και αφού προηγουμένως ο κ. Λάμπρος Κατσαντώνης Διοικητής Ασφαλείας Τρίπολης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο είναι κατασκευασμένα και την ορθή χρήση τους.
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου εύχεται στους Θηροφύλακες να είναι πραγματικά αχρείαστα τα αλεξίσφαιρα γιλέκα που τους παραδόθηκαν και ποτέ να μην εμπλακούν σε επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ καθώς η επαγγελματική τους κατάρτιση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας κάθε δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.