Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψυχαγωγική εξόρμηση για τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε ψυχαγωγική εξόρμηση, που προγραμμάτισε για την Πα...

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε ψυχαγωγική εξόρμηση, που προγραμμάτισε για την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο), όπου η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας παρουσιάζει μια κορυφαία μουσική παράσταση.

Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, που αναβίωσε το 1998 έναν τύπο ορχήστρας του 19ου αιώνα δημιουργώντας και προτείνοντας νέες φόρμες στην ελληνική μουσική, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια μελέτης και δημιουργίας στα μουσικά ηχοχρώματα της Μεσογείου και παρουσιάζει την παράσταση αυτή θέλοντας να δώσει το μήνυμα της ενότητας, της ειρήνης και της προσφοράς σε όσους βιώνουν τη μετανάστευση και την προσφυγιά.

Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό με τραγούδια για τον ξεριζωμό από λαούς της νότιας Ευρώπης και της Μεσογείου που τον βίωσαν : Έλληνες, Ιταλούς, Πορτογάλους και Άραβες.
Στην παράσταση η Εστουδιαντίνα συμπράττει επί σκηνής με σημαντικούς καλλιτέχνες: τον Γιώργο Νταλάρα, που συνεργάζεται με την ορχήστρα από το ξεκίνημά της, το μουσικό συγκρότημα Χαΐνηδες, τους Encardia, μουσική κολεκτίβα που μελετά τη μουσική της Κάτω Ιταλίας, τον τραγουδοποιό Λεωνίδα Μπαλάφα, την ερμηνεύτρια του παραδοσιακού και του ρεμπέτικου τραγουδιού Ασπασία Στρατηγού και την ανερχόμενη Μαρίνα Σάττι.

Η αναχώρηση θα γίνει από την Τρίγωνη Πλατεία στις 4.30μ. μ., ενώ η παράσταση αρχίζει στις 9 μ.μ.. Θα μεσολαβήσει η απαραίτητη στάση για τον απογευματινό καφέ στον Βοτανικό Κήπο Χαϊδαρίου. Το εισιτήριο της παράστασης (ομαδική κράτηση) κοστίζει: για την Α ζώνη 24€ και για το άνω διάζωμα 10€ ( τα ενδιάμεσα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί). Η τιμή του λεωφορείου είναι 15€.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα εξής μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:
Αρχοντούλα Ρέλλα, τηλ. 210- 6437652 και 6974752115
Κατερίνα Μαρινοπούλου, τηλ. 26910-21671 και 6980087604
Μαρία Σκαρτσίλα, τηλ. 26910-27078 και 6944645407

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.