HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Πλάσαρε τον εαυτό του ως έμπορο αυτοκινήτων και αποσπούσε μεγάλα ποσά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα γραμμάρια κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ, στην Πάτρα, προσέγγισε 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν και με την άσκηση σωματικής βίας, τον ακινητοποίησε και αφαίρεσε από τσαντάκι του, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνιακού κώδικα και υπεξαίρεση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (580) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 27-03-2017  στο Θεριανό Αχαίας, με το πρόσχημα ότι είναι έμπορος αυτοκινήτων, απέσπασε από 51χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ ως δήθεν προκαταβολή για αγορά αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.