Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: Τίμησαν τους Άγιους Πάντες στην "Μεγάλη Βρύση"

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, κατανυκτική μεγαλοπρέπεια και  με πρωτόγνωρη προσέλευση κόσμου, εορτάστηκε η γιορτή των Αγίων Πάντων στον περ...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, κατανυκτική μεγαλοπρέπεια και  με πρωτόγνωρη προσέλευση κόσμου, εορτάστηκε η γιορτή των Αγίων Πάντων στον περίλαμπρο Ναό που βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό της Μεγάλης Βρύσης Καμενιάνων. Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος με ξεχωριστή λαμπρότητα και κατανυκτική πληρότητα. Την ψαλτική πανδαισία συμπλήρωναν οι φωνές των αηδονιών και το μουρμουριτό των νερών της  ευρισκομένης ακριβώς δίπλα προαναφερθείσας πηγής. Ήταν μια αληθινή πανδαισία που θα μένει αξέχαστη. Στη συνέχεια παρεσχέθη πλούσια φιλοξενία στην οικία των Κτητόρων του ναού,  Σταύρου και Κωνσταντίνου Παναγόπουλου από τους οικίους . Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι. Αντιλάλησαν οι ρεματιές και ο κάμπος των Καμενιάνων από τις γεμάτες λεβεντοσύνη στιγμές, ντυμένες με τη γνήσια δημοτική μας παραδοσιακή μουσική. Ας είναι οι Άγιοι Πάντες εις βοήθειαν όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.