Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ: Μεγαλύτερη και ασφαλέστερη η γέφυρα στον Σειραίο ποταμό

Την έγκριση πρότασης μελέτης για εργασίες στην γέφυρα του Σειραίου ποταμού στα Τριπόταμα , ύψους 57.000€, αποφάσισε εκτός ημερησίας δι...

Την έγκριση πρότασης μελέτης για εργασίες στην γέφυρα του Σειραίου ποταμού στα Τριπόταμα, ύψους 57.000€, αποφάσισε εκτός ημερησίας διατάξεως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων στην συνεδρίασή του την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.
Προηγήθηκε συνάντηση της Αντιδημάρχου Αροανίας κας Χαράς Γεωργακοπούλου και του Προέδρου της Τ.Κ. Ψωφίδας κ. Πολυζώη Γιαλαμά, με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα όπου εκτέθηκε η αναγκαιότητα των εργασιών και επαφή για το θέμα μεταξύ του Δημάρχου κ. Γιώργου Λαζουρά και του Περιφερειάρχη ώστε να συνταχθεί η μελέτη  των εργασιών. 
Οι εργασίες που προβλέπονται στη μελέτη, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν, διαπλάτυνση τριών (3) μέτρων (1,5 σε κάθε πλευρά της γέφυρας), νέο ασφαλτοτάπητα και προστατευτικά κιγκλιδώματα.


    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.