HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μαξίμου «καίγονται» για επικοινωνιακή αντεπίθεση

Με τον πολιτικό και όχι μόνο υδράργυρο να βρίσκεται  στο «κόκκινο», ο πρωθυπουργός επανέρχεται στις επισκέψεις στα υπουργεία. Σήμερα επ...

Με τον πολιτικό και όχι μόνο υδράργυρο να βρίσκεται  στο «κόκκινο», ο πρωθυπουργός επανέρχεται στις επισκέψεις στα υπουργεία.

Σήμερα επισκέπτεται αυτό της Υγείας.

Δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών και μετά το χάος που επικράτησε με τα σκουπίδια, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση θέλει να δείξει πως καταπιάνεται έστω επικοινωνιακά με τα θέματα της καθημερινότητα και όχι μόνο με το αφήγημα για την οικονομία.

Στο μεταξύ,όλα είναι έτοιμα στο υπουργείο Υγείας ώστε στις αρχές Αυγούστου να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια φροντίδα.

Τέλος, οι επισκέψεις του πρωθυπουργού θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούλιο με τα υπουργεία Οικονομίας και το Εργασίας να είναι τα επικρατέστερα για τις επόμενες επισκέψεις του, ενώ ήδη έχει επισκεφθεί τα υπουργεία: Παιδείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.