HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τσακαλώτος: «Πολιτικός γάμος τώρα -Τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια»

Μπορεί να μην κατεβαίνει πλέον στις συγκεντρώσεις κατά των Μνημονίων και των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, παραβρέθηκε όμως στο Ath...

Μπορεί να μην κατεβαίνει πλέον στις συγκεντρώσεις κατά των Μνημονίων και των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, παραβρέθηκε όμως στο Athens Pride 2017. Ο λόγος για τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο που σήμερα βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματοςπροκειμένου να λάβει μέρος στο Athens Pride 2017 μαζί με την νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Τσακαλώτος παρευρέθηκε εκεί με μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κρατούσαν κ ένα πανό το οποίο έγραφε «Χαμογέλα και εσύ στο διαφορετικό. Πολιτικό γάμος τώρα. Τεκνοθεσία».
Τζανακόπουλος:"Ανοιχτά, Δυνατά, Περήφανα"
«"Ανοιχτά, Δυνατά, Περήφανα". Απέναντι στις προκαταλήψεις, τα στερεότυπα και τον συντηρητισμό» ανέφερε σε μήνυμά του στο Facebook ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και σημειώνει: «Στην Ελλάδα του 2017, η Πολιτεία κάνει επιτέλους τα απαραίτητα βήματα, τόσο για την #LGBTQκοινότητα αλλά με επίδραση και πέραν αυτής. Mέτρα όπως η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια και η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελούν αυτονόητη υποχρέωση μιας πολιτείας που θέλει να μεριμνά για την ισονομία και την υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Και αυτό είναι θεμελιώδες σε μια σύγχρονη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή χώρα. Συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.