HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παράνομη θήρα αγριόχοιρων κοντά στην Ι.Μ. Ταξιαρχών

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2017 Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγίου και σε...

Την Τρίτη 26 Ιουνίου 2017 Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγίου και σε συνεργασία με μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγίου αξιοποιώντας σχετική καταγγελία για παράνομη θήρα αγριόχοιρων με την χρήση θηλιών μετέβησαν στην περιοχή πλησίον της Ι.Μ. Ταξιαρχών της Τ.Κ. Μελισσίων του Δήμου Αιγιαλείας.
Φτάνοντας στην περιοχή  βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο και αποκρουστικό θέαμα καθώς αντίκρυσαν σε πρανές δασικού δρόμου στην θέση «Μπονίκι» έναν νεκρό μεγάλο αγριόχοιρο κρεμασμένο από θηλιά στο πίσω αριστερό πόδι του. Δυστυχώς το άτυχο ζώο είχε «σκάσει» στην προσπάθειά του να διαφύγει από την παγίδα η οποία είχε τοποθετηθεί έτσι ώστε το βάρος του να λειτουργήσει εναντίον του. Ο αγριόχοιρος από τον οποίο αναδυόταν έντονη δυσοσμία λόγω της σήψης του θάφτηκε έτσι ώστε να μην αποτελέσει εστία μόλυνσης. Στην δε γύρω περιοχή εντοπίστηκε άλλη μία θηλιά φτιαγμένη από ψιλό σύρμα η οποία ενδεχομένως είχε τοποθετηθεί για την σύλληψη λαγών.
Οι θηλιές κατασχέθηκαν και υπεβλήθη η σχετική μήνυση κατ’ αγνώστων όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία περί Θήρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.