HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο «εξάστερο» είναι εδώ!

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για να διεκδικήσει το «διπλό», ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετό καιρό έπαιξε ορθολογικό μπά...

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε ποτέ στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για να διεκδικήσει το «διπλό», ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετό καιρό έπαιξε ορθολογικό μπάσκετ κι έτσι πήρε τη νίκη με 71-58 κάνοντας το 2-2 στη σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Την Κυριακή ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας της σειράς.
Πρώτοι σκόρερς για τους νικητές, αναδείχθηκαν οι Καλάθης και Σίνγκλετον με 14 πόντους, ενώ ο Τζέιμς, σημείωσε επιπλέον 13. Από την άλλη μεριά, οι ηττημένοι βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα με τον Γκριν να είναι αυτός που ξεχωρίζει πετυχαίνοντας 20 πόντους, όντας ο μοναδικός διψήφιος για τους Πειραιώτες.
Δεκάλεπτα: 18-11, 39-38, 59-39, 71-58
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Τζέιμς 13, Φελντέιν, Γκιστ 8, Γκάμπριελ 5 (1), Σίνγκλετον 14 (2), Ρίβερς 3 (1), Φώτσης, Παππάς 2, Μπουρούσης 12, Καλάθης 14 (2).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μπιρτς 5, Παπαπέτρου 3, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 3 (1), Σπανούλης 3, Γκριν 20 (3), Γιανγκ 7, Τολιόπουλος, Ουότερς, Αγραβάνης 2, Μιλουτίνοβ 2, Παπανικολάου 7 (1).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.