Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το πρόγραμμα των βετεράνων της Μπαρτσελόνα σε Αίγιο και Καλάβρυτα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ βετεράνων Μπαρτσελόνα και Παναιγι...

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το μεγάλο αθλητικό γεγονός του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ βετεράνων Μπαρτσελόνα και Παναιγιαλείου, το Σάββατο 1η Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, που θα έχει μάλιστα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα από τα εισιτήρια (τιμή 5 €) θα διατεθούν υπέρ του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».
Τις τελευταίες μέρες το επιτελείο των βετεράνων του Παναιγιαλείου επιδίδεται στη ρύθμιση κάθε λεπτομέρειας της διοργάνωσης, από την υποδοχή και φιλοξενία των βετεράνων της «Μπάρτσα» μέχρι τις βραβεύσεις και τη διεξαγωγή του αγώνα. Η Καταλανική αποστολή θα φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιουνίου και το ίδιο απόγευμα (γύρω στις 6.30 μ.μ.) θα γίνει δεκτή στο Αίγιο από τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο, προτού η ομάδα καταλύσει στο ξενοδοχείο Florida Blue Bay Hotel στον Ψαθόπυργο. Μετά τις 10 το βράδυ η αποστολή θα βρεθεί στο «Τουριστικό» στην παραλία Αιγίου για ποτό.
Το πρωί του Σαββάτου 1ης Ιουλίου οι παίκτες και οι συνοδοί τους θα βρεθούν ξανά στο Αίγιο για περιήγηση στην πόλη και καφέ στην «Ανεμώνη» στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου (11 π.μ.), ενώ την ίδια ώρα θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από εκπροσώπους των δύο ομάδων στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στην παραλία Αιγίου (δίπλα στο ΤΕΙ) ενόψει του αγώνα. Μετά τη μεσημεριανή ξεκούραση στο ξενοδοχείο τους, οι βετεράνοι της Μπαρτσελόνα θα επιστρέψουν στις 7.20 μ.μ. στο Αίγιο και ειδικότερα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, για προθέρμανση. Στις 8.15 μ.μ. αιγιώτισσες Cheerleaders θα παρουσιάσουν σύντομη χορογραφία και στις 8.25 μ.μ. θα ξεκινήσει η εκδήλωση βραβεύσεων και απονομής τιμητικών πλακετών στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, την παρουσίαση της οποίας θα αναλάβουν οι αιγιώτισσες δημοσιογράφοι Νατάσα Ράγιου και Δήμητρα Αναργύρου. Οι δύο ομάδες θα εισέλθουν στο γήπεδο στις 8.50 μ.μ. και μετά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων της Καταλονίας και της Ελλάδας από τη Φιλαρμονική της Ακράτας, στις 9 μ.μ. ακριβώς θα ξεκινήσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας. Στο ημίχρονο, τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και μετά το τέλος του αγώνα, θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια στους συμμετέχοντες. Ακολουθεί συνέντευξη Τύπου των προπονητών, αρχηγών και υπευθύνων των ομάδων στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου και η βραδιά θα τελειώσει με δεξίωση προς τιμήν των επίσημων προσκεκλημένων στο κτήμα Καρούμπαλου στα Διγελιώτικα.

ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Το πρωί της Κυριακής 2 Ιουλίου, οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο από το Διακοπτό στα Καλάβρυτα, όπου θα φιλοξενηθούν από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν το Μουσείο Ολοκαυτώματος, την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, τον Τόπο Θυσίας στο Λόφο του Καππή, το Σπήλαιο των Λιμνών, το Πλανητέρο και την Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. Το ίδιο βράδυ, τελευταίο της παραμονής τους στην περιοχή μας, θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση για τη λήξη και την απονομή βραβείων του «Aigialeia Youth Cup» που διοργανώνει ο Παναιγιάλειος για τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου (ώρα έναρξης 9 μ.μ.). Μετά τις απονομές, θα ακολουθήσει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου και λάτιν χορών από το Dancing Club Αιγίου και η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία του Χρήστου Δάντη, ο οποίος μάλιστα θα συμμετάσχει αφιλοκερδώς στη γιορτή. Τέλος, οι Καταλανοί θα αποχωρήσουν τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Ιουλίου για να επιστρέψουν το μεσημέρι στη Βαρκελώνη.
Σημειώνεται πως τα ονόματα των βετεράνων της Καταλανικής ομάδας που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, θα ανακοινωθούν το πρωί της Παρασκευής κατόπιν επιθυμίας της φιλοξενούμενης ομάδας.
Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του φιλανθρωπικού αγώνα είναι η ΕΡΤ, η οποία θα μεταδώσει το παιχνίδι ζωντανά (ΕΡΤ-3). Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν μαζί τους δικό τους τηλεοπτικό συνεργείο και επιτελείο που θα μεταδίδει σε εκατομμύρια followers των social media της Μπαρτσελόνα, όλες τις λεπτομέρειες της τριήμερης επίσκεψης των βετεράνων της σε Αιγιάλεια και Καλάβρυτα.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Ειδικότερα, θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους εξής:
1.    Στους δημοσιογράφους, αθλητικούς συντάκτες και σχολιαστές ραδιοφωνίας και τηλεόρασης κ.κ. Γιάννη Διακογιάννη, Βασίλη Γεωργίου, Τάκη Θεοδωρακόπουλο, ως ιδανικά παραδείγματα αθλητικής ενημέρωσης στην χώρα μας.
2.    Στους βετεράνους ποδοσφαιριστές και εξαιρετικούς επιστήμονες κ.κ. Λάκη Νικολάου (ΑΕΚ), Φραγκίσκο Σούρπη (ΠΑΟ), Κούλη Αποστολίδη (ΠΑΟΚ), Αντώνη Γλύκα (ΟΣΦΠ), Αποστόλη Καραφωτιά (Παναιγιάλειος), ως φωτεινά παραδείγματα για την νεολαία στο ότι αθλητισμός και σπουδές μπορούν να πορεύονται μαζί.
3.    Στους Αστέριο Μπέλλα, Ντίνο Μακρή, Βασίλη Τσινούκα, Αργύρη Αρβανίτη, Αργύρη Κούκα, Φώτη Αθανασόπουλο, Αγγελόπουλο Δημήτρη για τη πολυετή προσφορά και αφοσίωσή τους στον ΠΓΣ.
4.    Στην ΕΡΤ ΑΕ για την μακροχρόνια, αποτελεσματική, καταρτισμένη, αληθινή, αμερόληπτη προσφορά της στην ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.
5.    Στην BARCELONA F.C. ως τον πλέον καταξιωμένο ποδοσφαιρικό σύλλογο σε παγκόσμιο επίπεδο με μοναδική και παραδειγματική δημοκρατική λειτουργία.
6.    Στην AGRUPACIO BARCA JUGADORES (Ένωση παικτών Μπαρτσελόνα) για την προσφορά της μέσω της συμμετοχής σε αγώνες και δρώμενα που προσπαθούν να μειώσουν τα δεινά συνανθρώπων μας σε ολόκληρο τον κόσμο.
7.    Στην AEGEAN AIR για την σημαντική χορηγία της και τις διευκολύνσεις της που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ομαλή ολοκλήρωση της τέλεσης αυτής της εκδήλωσης.
8.    Στο FLORIDA BLUE BAY HOTEL στον Ψαθόπυργο, για την χορηγία του στην φιλοξενία της αποστολής της Μπάρτσα.
9. Στον πρόεδρο της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών κ. Θανάση Σωτηρόπουλο, για την ένταξη στη διοίκηση της ΠΕΣ της κοινωνικής ευθύνης.
10. Στον κ. Αλέξανδρο Καλλέργη για την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά του στην Αιγιάλεια.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται ήδη στα εξής σημεία:
-Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του Συνδέσμου
-Γραφεία ΠΑΕ Παναιγιάλειος
-Γραφεία Χορευτικού Ομίλου Αιγίου-αρμόδιος κ.Χ.Κοιλιάς
-Περίπτερο Γιώργος Ζόμπος-Τρίγωνη Πλατεία(Λάφη)
-Ανεμώνη (καφέ –ρέστοραν)-Υψηλά Αλώνια
-Στρατής Βαρδάκης(καφέ –Ρέστοραν)-Υψηλά Αλώνια
-Γαβρίλης Καραδήμος(καφενείον)-Συνοικισμός-έναντι ναού Αγ.Άννης
-Καφενείο Σιαφλά-Καλλιθέα-Τέρμα Μητροπόλεως
-Στο κατάστημα Αθλητικών ειδών και ειδών Υγιεινής και Αθλητικής Διατροφής Β.Γιαννίκος-Μητροπόλεως (Παλαιά Αστυνομία)
-Καφενείο Αφών Σωτηρόπουλου –οδός Αράτου
-Καφενείο Θ.Θεοδωρόπουλου (Μάττα)-Υψηλά Αλώνια
-Παντοπωλείο Χ.Ευθυμιόπουλος- Καλλιθέα-οδός Μητροπόλεως(μεταξύ Στράτωνος και Πλάτωνος)
-«Το μαγαζάκι της Γειτονιάς» -διασταύρωση Παπαθανασίου (πρώην Παύλου Μελά) και Στράτωνος.
-Καφέ Μπάρ Αφών Τσεκούρα ,Παναγιωτοπούλων,έναντι Κτιρίου Παναγιωτόπουλου
-Μίνι Μάρκετ Σαββατούλα Μπούρδου Μελετοπούλων 8 -Φανερωμένη,
-Τεχνικό Γραφείο Νικολάου Τσάνη οδός Ανδρονοπούλου-Φανερωμένη,
-Φαρμακείο Σπηλιοπούλου-Κοκκίνου Ανδρονοπούλου 17,
-PChouse Παναγιωτοπούλων και Ανδρονοπούλου γωνία,
-Γραφείο Βασίλη Παπαθανασίου Παναγιωτοπούλων και Ανδρονοπούλου γωνία,
-Μανάβικο Μαρκόπουλου οδός Επισκόπου Τιμοθέου και Παναγιωτοπούλων δίπλα στο ΚΕΠ,
-Κομμωτήριο Παναγιώτη Σκυλάκου οδός Ανδρονοπούλου έναντι Δημαρχείου,
-Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ Κωνσταντίνα- Ανδρέου Λόντου 31,
-Το Καφενείο- Βλάσσης πιάτσα ταξί Τρίγωνης Πλατείας,
-Καταστήματα Αθλητικών Ειδών Δημ. Αγουρίδη,
-Υγιεινές τροφές Bio Shop Βασ. Κωνσταντίνου 90,
-Περίπτερο Μητσόπουλου Τρίγωνη Πλατεία,
-Καφεκοπτείο Χρήστου Διαμαντόπουλου Βασ. Κωνσταντίνου και Κλεομένους Οικονόμου Τρίγωνη Πλατεία,
-Σούπερ Μάρκετ Ν.Κυριαζόπουλου Τρίγωνη Πλατεία,
-Κουρείο Χριστίνας Μεϊντανά Βασ. Κωνσταντίνου 115 Τρίγωνη Πλατεία,
-Ψητοπωλείο Χρήστου Σωτηρόπουλου Τα Παλαιά Χαυτεία,
-Αρτοποιείο Κουτρόπουλου Ροδοδάφνη,
-Ψαροταβέρνα Αντρέα Αλεξίου Παραλία Αιγίου - Άγιος Νικόλαος.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ…ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν στα social media βίντεο που παρουσιάζουν γνωστούς τραγουδιστές (Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Βαρδή, Μπάμπη Στόκα, Γιάννη Ζουγανέλη κ.α.) να προτρέπουν τον κόσμο να παρακολουθήσει το παιχνίδι, βοηθώντας έτσι και τη φιλανθρωπική διάσταση της διοργάνωσης. Το «σπασμένο» τηλέφωνο λειτούργησε δημιουργώντας την εντύπωση πως όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες θα βρεθούν στο γήπεδο και πως μάλιστα θα…δώσουν και συναυλία (!). Βεβαίως αυτό δεν ισχύει. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι εκ των καλλιτεχνών να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις κερκίδες, όμως δεν θα έχουν καμία άλλη συμμετοχή στην όλη διοργάνωση πέραν της δημόσιας στήριξης που έχουν ήδη εκφράσει.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.