HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 57χρονος πυροβόλησε και σκότωσε γεράκι σε πτήση εκπαίδευσης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα έλεγχε τις θύρες σταθμευμένων οχημάτων, προκειμένου να εντοπίσει ξεκλείδωτα αυτοκίνητα με σκοπό την κλοπή. Σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μία κουκούλα τύπου full face, ένα φακό, ένα μικρό σουγιά και πέντε γάντια.

Σύλληψη αλλοδαπών για παραεμπόριο
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος  Πατρών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίο διέθεταν προς πώληση (20.000) είδη παρεμπορίου όπως είδη οικιακής χρήσης, ένδυσης, ηλεκτρικού - ηλεκτρονικού εξοπλισμού, χωρίς να κατέχουν παραστατικά και άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και ζωοκτονίας
Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα στην περιοχή Μαγούλας πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα ένα γεράκι, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του. Επισημαίνεται ότι ο 39χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή για να πραγματοποιήσει πτήση εκπαίδευσης με αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.