HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας 28/6/17

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημε...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσε από 25χρονη ημεδαπή το ποδήλατό της, αξίας 1000 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν σε παιδικό σταθμό στην Πάτρα παραβιάζοντας παράθυρο κουζίνας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικο και τράπηκαν  σε φυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για σωματική βλάβη
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 59χρονου ημεδαπού, διότι χθες το απόγευμα δυο σκυλιά ιδιοκτησίας του εξήλθαν από περιφραγμένη με συρματόπλεγμα αυλή της οικίας του και από κοινού προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε 68χρονο ημεδαπό, δαγκώνοντας τον σε διάφορα μέρη του σώματος του. Ο 68χρονος μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.