HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 17/6/17

Εξιχνίαση ληστείας Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που έλαβε χώρα χθες (16-6-2017) το π...

Εξιχνίαση ληστείας
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που έλαβε χώρα χθες (16-6-2017) το πρωί, στην Πάτρα. Δράστες είναι τρεις ημεδαποί, δυο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 15, 16 και 35 ετών αντίστοιχα οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος βρισκόταν έξω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του και με την άσκηση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν από το αμάξι, το οποίο ήταν ανασφάλιστο, το χρηματικό ποσό των -1.240- ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και οπλοκατοχή
Συνελήφθη χθες (16-6-2017) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του ενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε  μικροποσότητα κάνναβης και ένα στιλέτο συνολικού μήκους 19,5 εκατοστών.

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (16-6-2017) το πρωί, στο Ρίο,  από αστυνομικούς της της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 47χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και βουπρενορφίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο δραστών για απάτη και κλοπή
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι προχθές (15-6-2017) το μεσημέρι, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας σκοπό να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών,  προσέγγισαν 79χρονη ημεδαπή, η οποία ήταν πεζή και  προφασιζόμενοι ότι είναι φίλοι του γαμπρού της, την έπεισαν να μεταβούν στην οικία της και να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των -1.620- ευρώ, με το πρόσχημα ότι προορίζεται για έκδοση παραβόλου σχετικά με επιστροφή φόρου του γαμπρού της ύψους 8.700 ευρώ.
Παράλληλα, κατά την παραμονή τους στην οικία, ο ένας από τους δράστες, χωρίς να γίνει αντιληπτός, εισήλθε στην κρεβατοκάμαρα της ηλικιωμένης και αφαίρεσε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες τύπου «full face», μετέβησαν σε υπό κατασκευή επιχείρηση, όπου εντόπισαν 56χρονο υπάλληλο, ο οποίος βρίσκονταν μέσα σε όχημα και με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια δράστες αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό και μία ηλεκτρογεννήτρια, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, ενώ για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν το προαναφερόμενο όχημα.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή.
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι ξημερώματα της 15-6-2017 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού. Το δίκυκλο βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Συλλήψεις δυο ημεδαπών για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι έσπασε τζάμι  ασθενοφόρου, το οποίο είχε μεταβεί στον Καστελόκαμπο Πατρών, για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει σε νοσηλευτικό ίδρυμα, καθότι ήταν μεθυσμένος. Λίγη ώρα αργότερα προσήλθε αυθόρμητα στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών,  η 46χρονη μητέρα του ανήλικου, η οποία συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.