HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (14-6-2017)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για  κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλεί...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για  κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 50χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι την  ρευματοδοτούσε παράνομα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι πριν πέντε ημέρες το πρωί στην Πάτρα, παραβίασαν παράθυρο διαμερίσματος ογδόου ορόφου, όπου διαμένει 61χρονη ημεδαπή και αφού ερεύνησαν τους χώρους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 7.900 ευρώ και κοσμήματα.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε βραχώδη μορφή συνολικού βάρους 6,4 γραμμαρίων, μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε  μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των (2.390) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 12/06/2017 έως 13/06/2017 παραβίασαν προστατευτικά κιγκλιδώματα παραθύρου κυλικείου Δημοτικού σχολείου στην Πάτρα και αφαίρεσαν τρόφιμα και ροφήματα, συνολικής αξίας (200) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.