HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Tα κριτήρια επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο

Τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο περιγράφει εγκύκλιος που υπογράφει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότη...

Τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο περιγράφει εγκύκλιος που υπογράφει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Το σύστημα επιλογής προϊσταμένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρου 29 του ν. 4369/2016 και το άρθρο δεύτερο του ν. 4464/2017.
Προϊστάμενοι Γενικών Διευθύνσεων επιλέγονται υπάλληλοι της κατηγορίας ΠΕ ή TE, εφόσον έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης για τουλάχιστον ένα έτος ή έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Διεύθυνσης για τουλάχιστον τρία έτη και κατέχουν τον βαθμό Α' με πλεονάζοντα χρόνο τουλάχιστον οκτώ έτη στο βαθμό αυτόν.
Ως προϊστάμενοι Διεύθυνσης ή αντίστοιχου ή ενδιάμεσου (μεταξύ Διευθύνσεως και Τμήματος) επιπέδου οργανικών μονάδων επιλέγονται υπάλληλοι κατηγορίας ΠΕ ή TE εφόσον έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Διεύθυνσης για τουλάχιστον ένα έτος ή κατέχουν τον βαθμό Α' με πλεονάζοντα χρόνο τουλάχιστον έξι έτη στον βαθμό αυτόν ή κατέχουν το βαθμό Α' και έχουν ασκήσει συνολικά τουλάχιστον για τρία 3 έτη καθήκοντα προϊσταμένου Τμήματος ή κατέχουν τον βαθμό Α' με πλεονάζοντα χρόνο τουλάχιστον δέκα χρόνια σε αυτό τον βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.