HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΠΟΤΟ: Με λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Παύλου του εξ Αρονιάς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με Αρχιερατικό συλλείτουργο και παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε σήμερα 27 Μαΐου 2017 στο Σοποτό Αροανίας Καλαβρύτων. Της λειτουργία...

Με Αρχιερατικό συλλείτουργο και παρουσία πλήθους πιστών εορτάσθηκε σήμερα 27 Μαΐου 2017 στο Σοποτό Αροανίας Καλαβρύτων.
Της λειτουργίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος και ο ο Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, Υπέρτιμος καὶ Ἔξαρχος Μέσης Αἰγύπτου, ο Ηγούμενος της Μονής Αγίας Λαύρας Πανοσιολογιότατος Ευσέβιος Σπανός, ιερείς από την ευρύτερη περοχή των Καλαβρύτων ενώ παρέστησαν πλήθος προσκυνητών που συνέρευσαν από Αθήνα, Πάτρα και τα χωριά της περιοχής. Παρέστη ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, εκπρόσωπος της Ρωσικής πρεσβείας, ο Βουλευτής της Χ.Α. κ. Παναγιώταρος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Κουρής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χ. Ερμείδης, ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Καλαβρύτων ιατρός κ. Ν. Ραζής,  εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πολλά μέλη του Ιδρύματος Προασπίσεως Η. και Π. Αξιών. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής κ.Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΕ κ Κοσμάς Γεώργιος, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και πολλοί άλλοι.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε περιφορά της εικόνας του Αγίου και εν συνεχεία  ακολούθησε γεύμα που παρέθεσαν οι κτίτορες του εξαίρετου ναού του Αγίου Παύλου στην Αροανία Καλαβρύτων Κύριος Ιωάννης Αναγνωστόπουλος και Κυρία Αικατερίνη Αναγνωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.