Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ - (ΦΩΤΟ)

Με πολύ κέφι, όπως συνηθίζει ο Σύλλογος Σκεπαστού, γιόρτασε την Πρωτομαγιά 2017. Κάτοικοι του Σκεπαστού, της ευρύτερης περιοχής των Καλα...

Με πολύ κέφι, όπως συνηθίζει ο Σύλλογος Σκεπαστού, γιόρτασε την Πρωτομαγιά 2017. Κάτοικοι του Σκεπαστού, της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων αλλά και πολλοί επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και υποδέχθηκαν την Άνοιξη, στο γραφικό εξωκλήσι της Αγίας Άννης σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον λίγο πιο έξω από το χωριό.
Συνδυάζοντας το θρησκευτικό στοιχείο με την παράδοση, η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αγιασμό που τέλεσε ο π. Αθανάσιος. Στην συνέχεια  τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς με την παράσταση να κλέβουν οι μικροί χορευτές που καταχειροκροτήθηκαν. Μικροί και μεγάλοι ετοίμασαν υπέροχα άνθινα στεφάνια σύμφωνα με το πρωτομαγιάτικο έθιμο αλλά και έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας παιχνίδια στην ύπαιθρο. Ακολούθησε γλέντι υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής και ο κόσμος απόλαυσε την υπέροχη φύση, τους εκλεκτούς μεζέδες και ποτά μέχρι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.