Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Ιερό Προσκύνημα στον Ναό της Αναλήψεως Καστριών

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 εορτή της Αναλήψεως, εορτάζει το  επιβλητικό   Λιθόκτιστο Εκκλησάκι της Ανάληψης  στα Καστριά. Βρίσκετε  σε ...

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 εορτή της Αναλήψεως, εορτάζει το  επιβλητικό  Λιθόκτιστο Εκκλησάκι της Ανάληψης  στα Καστριά. Βρίσκετε  σε απόσταση 2 χιλιομέτρων  βόρια του χωριού  καστριά, είναι κτισμένο στην  χαράδρα  βαθιά λαγκάδα του Χελμού. Από παλαιότερα προσέλκυε και συνεχίζει να προσελκύει  πλήθος πιστών από τα Καστριά, τα γύρω χωριά ,τον δήμο Καλαβρύτων   και γενικότερα από τον νομό Αχαΐας καθώς και τους όμορους νομούς Αρκαδίας , Κορινθίας και Ηλείας . 
Την  Τετάρτη 24/05/2017 παράνομη της εορτής και   ώρα  19:00 θα τελεστεί Πανηγυρικός εσπερινός παρακλήσεις και την Πέμπτη ώρα 07:30 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία  μετά αρτοκλασίας.
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο , ο σύλλογος Καστριωτών και ο εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητος Καστριών   καλούν τους ιερείς των γύρω ενοριών να   συλλειτουργήσουν και όσους  πιστούς με ευλάβεια προσέλθουν   να συμμετέχουν στο Ιερό  Προσκύνημα-Εκκλησιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.