Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ι.Μ.ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΛΑΣΙΑΣ: Φύση και Θείο σε πνευματική πανδαισία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με θρησκευτική ευλάβεια και πλήθους προσκυνητών, εορτάσθηκε η εορτή του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις (Αγίου Νικολάου του νέου) στο ισ...

Με θρησκευτική ευλάβεια και πλήθους προσκυνητών, εορτάσθηκε η εορτή του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις (Αγίου Νικολάου του νέου) στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στην Βλασία Καλαβρύτων.
Εκεί στην κορυφή του πάνω από το χωριό Βλασία στο κατάφυτο βουνό από έλατα με τον Ερύμανθο να στέκεται αγέρωχος από πάνω του, ψαλμωδίες και φύση έγιναν ένα, σε μια πνευματική πανδαισία.
Η Ιερά μονή πλήρως ανακαινισμένη, με την μοναχή Θεολογία, να τα έχει όλα στην εντέλεια. Το παρών έδωσε  ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς που τον συνδέουν πολλά με την Μονή, αφού βρίσκεται στο τόπο που μεγάλωσε, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Χουλιάρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Λιακόπουλος και Φλογεράς, Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλοί άλλοι.
Εκεί και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και σας μεταφέρει μερικές εικόνες από τον ιερό τόπο που αξίζει όλοι να επισκεφθούν. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.