HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκτοξεύτηκαν τα νούμερα της Κρατικής τηλεόρασης λόγω Eurovision

Ο μεγάλος τελικός του 62ου διαγωνισμού της Eurovision ολοκληρώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα με την Πορτογαλία να κατακτά την κ...

Ο μεγάλος τελικός του 62ου διαγωνισμού της Eurovision ολοκληρώθηκε περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα με την Πορτογαλία να κατακτά την κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Salvador Sobral με μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία, μάγεψε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τις κριτικές επιτροπές με το Amar Pelos Dois και έπιασε κορυφή με 758 βαθμούς!
Αν και η Demy ήταν υπέρλαμπρη και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με το This is Love, δεν κατάφερε να πείσει κοινό και κριτικές επιτροπές. Η Ελλάδα περιορίστηκε στην 19η θέση, ενώ η Κύπρος από την άλλη τερμάτισε 21η.
Όσον αφορά την τηλεθέαση, τα νούμερα που κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen ήταν σαφέστατα υψηλότερα από τα περσινά, καθώς φέτος η Ελλάδα επέστρεψε ξανά στον τελικό, ύστερα από την αποτυχία των Argo.
Ο μεγάλος τελικός, λοιπόν, σημείωσε 51,2% στο γενικό σύνολο, με την υψηλότερη τιμή του να φτάνει στο 62,8% στο τέταρτο 01:15 – 01:30.

Στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος ήταν υψηλότερος και έφτασε στο 54,9%, ενώ στο ίδιο τέταρτο (01:15 – 01:30) σημειώθηκε το μεγαλύτερο νούμερο που ήταν το 66,3%.

Γενικό σύνολο: 51,2%

Δυναμικό κοινό: 54,9%


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.