HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χωρίς συμφωνία για το χρέος ολοκληρώθηκε το Eurogroup

Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες το Eurogroup χωρίς συμφωνία για το χρέος. «Δεν θα υπάρξει έκτακτο Eurogroup πριν από το προγραμματι...

Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες το Eurogroup χωρίς συμφωνία για το χρέος. «Δεν θα υπάρξει έκτακτο Eurogroup πριν από το προγραμματισμένο της 15ης Ιουνίου», ανέφερε πηγή της Ευρωζώνης.
Όπως φαίνεται, δεν κατέστη δυνατό να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του ΔΝΤ και του Βερολίνου κατά την σημερινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Την επίμονη στάση του Σόιμπλε κατά μιας ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους αλλά και τη γενική τάση στην Ευρώπη και διεθνώς υπέρ ενός τέτοιου ενδεχομένου σχολιάζει ο γερμανικός τύπος. «Ο αριθμός των υποστηρικτών μιας ελάφρυνσης χρέους για την Ελλάδα αυξάνεται, αφότου η Αθήνα επικύρωσε ένα νέο μεταρρυθμιστικό πακέτο. Ωστόσο κάποιος δεν θέλει ακόμη να πάει μαζί τους» γράφει στην ιστοσελίδα της η Welt σε άρθρο με τίτλο «Μόνο ένας αντιστέκεται στην ελάφρυνση χρέους», στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίμονη και πάγια θέση του γερμανού υπ. Οικονομικών κατά μιας άμεσης ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους παρά το γενικότερο θετικό κλίμα στην Ελλάδα και διεθνώς υπέρ ενός τέτοιου ενδεχομένου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.