Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΑΛ Καλαβρύτων: Απολογισμός της δράσης Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών

Κάνοντας τον απολογισμό της δράσης ανακύκλωσης των σχολείων μας, μπορούμε να πούμε ότι η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Οι συ...

Κάνοντας τον απολογισμό της δράσης ανακύκλωσης των σχολείων μας, μπορούμε να πούμε ότι η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Οι συσκευές είχαν συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία του δήμου εκτός από τα σχολεία και το εργοτάξιο. Την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 ήρθε το φορτηγό της ΚΟΙΝΣΕΠ, με εθελοντές για τη συλλογή των συσκευών. Οι ήδη συγκεντρωμένες συσκευές στο εργοτάξιο σχεδόν γέμισαν το φορτηγό, με αποτέλεσμα να κανονίσουμε να έρθει το φορτηγό της ΚΟΙΝΣΕΠ και δεύτερη φορά για τη συλλογή των υπολοίπων. 
Αυτό δείχνει ότι είχε ανάγκη η περιοχή μας από μία τέτοια δράση, προκειμένου να απαλλαγούν τα νοικοκυριά και οι υπηρεσίες από συσκευές άχρηστες αλλά κι επικίνδυνες για το περιβάλλον. Δείχνει επίσης ότι οι συμπολίτες μας είναι ευαισθητοποιημένοι για θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για άλλη μια φορά, όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη δράση καθώς και το Δήμο Καλαβρύτων του οποίου, η συμβολή ως συνδιοργανωτής, ήταν καθοριστική για την επιτυχή υλοποίηση του εγχειρήματος. Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε, ιδιαίτερα, τον υπεύθυνο του εργοταξίου κ. Παρασκευά Σωτηρόπουλο καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του δήμου που με προθυμία βοήθησε στη συγκέντρωση και στη μεταφορά των συσκευών στο εργοτάξιο. 
Ελπίζουμε αυτή η δράση να αποτελέσει το έναυσμα ώστε η διαδικασία συλλογής και απόρριψης των ηλεκτρικών συσκευών να γίνει σταθερή, μόνιμη και εύκολη για τους πολίτες που έχουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες. 
Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι επειδή θα έρθει πάλι το φορτηγό, δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσετε να φέρνετε τις χαλασμένες συσκευές σας για ανακύκλωση, στο χώρο των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Ευσέβιος Κηπουργός» και ώρες 09:00 – 13:00 μέχρι τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.
Πληροφορίες: 2692023839 (ΕΠΑΛ Καλαβρύτων), 2692023683 (εργοτάξιο Δήμου για μεταφορά μεγάλων συσκευών)
Ανακύκλωσε τις συσκευές… Σκέψου τις επόμενες γενιές!!!!
Με εκτίμηση
Η περιβαλλοντική ομάδα του ΕΠΑΛ Καλαβρύτων



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.