Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Κοιτάει την επόμενη χρονιά

Μια κακή μέρα πέρασαν στη Πάτρα τα Καλάβρυτα , αφού γνώρισαν την ήττα στο γήπεδο του Ρίου από τον Ποσειδώνα Πατρών με σκορ 6-2 . Τα Καλά...

Μια κακή μέρα πέρασαν στη Πάτρα τα Καλάβρυτα, αφού γνώρισαν την ήττα στο γήπεδο του Ρίου από τον Ποσειδώνα Πατρών με σκορ 6-2.
Τα Καλάβρυτα μπήκαν νωθρά στο πρώτο μέρος, ενώ οι αντίπαλοι έχοντας τρομερά ποσοστά ευστοχίας πέτυχαν τέσσερα τέρματα στο 18΄, 27΄και 41΄, ενώ ένα ακόμη ήρθε στο 43΄.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Ποσειδώνας σημείωσε γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 46΄ μετά από ένα λάθος της άμυνας ο δείκτης του σκορ ανέβηκε και άλλο. Οι παίκτες του Νίκου Γιαννόπουλου που φαίνεται ότι εδώ και ένα δίμηνο ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά, αφού παρατάχτηκαν με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή τους, μείωσαν στο 76΄ με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο και στο 83΄ μες τον Ντιούφ.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ν. Τσαβαλάς, Παναγιωτόπουλος, Χρ. Αλεξόπουλος, Δημόπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλευρίτης, Μπαχάς (46΄ Παπαδάτος), Γ. Αλεξόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.