Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

“ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΑ” στα Καλάβρυτα - Με επιτυχία η νέα-πρωτότυπη δραστηριότητα

Με μεγάλη επιτυχία επιτελέστηκε μια νέα-πρωτότυπη και σημαντική δραστηριότητα, η πραγματοποίηση του εξαιρετικού Εκπαιδευτικού προγράμματ...

Με μεγάλη επιτυχία επιτελέστηκε μια νέα-πρωτότυπη και σημαντική δραστηριότητα, η πραγματοποίηση του εξαιρετικού Εκπαιδευτικού προγράμματος “ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΑ”, για 1η φορά στα Ιστορικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα. 
Πράγματι, μετά από πρωτοβουλία του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου Αττικής, 35 μαθητές και μαθήτριες του εν λόγω σχολείου με συντονίστρια την Υποδιευθύντρια Μαθηματικό Κα Φιλίππα Μαργιόλα, θα παρευρέθησαν 5/5 και 6/5 στα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα, όπου σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, ενημερώθηκαν για τις ποικίλες δράσεις του Συλλόγου, παρουσιάστηκαν με θαυμαστό τρόπο διάφορες εισηγήσεις και εμπειρίες του ΣΕΠΟΚΕ (από τους σκακιστές του Ομίλου Γιάννη Τζουμάκα-Βιάνκα Μαρία Κόζατς-Λανάι Τέκι και Χαράλαμπο Κοντή) ενώ έπαιξαν σκάκι με αθλητές του ΣΕΠΟΚΕ ΚΑΙ πραγματοποίησαν και λοιπές δραστηριότητες, όπως (σε χρονολογική σειρά) ταξίδι με τον Οδοντωτό, επίσκεψη στο Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (με ξενάγηση από το Μέλος του ΔΣ Θεοδόση Παναγόπουλο), δείπνο-γεύμα και διανυκτέρευση, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας-Σπήλαιο Λιμνών-Πεστροφεία Πλανητέρου. Στις δραστηριότητες , παρευρέθησαν καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου, καθώς και τα Μέλη του ΔΣ ΣΕΠΟΚΕ Θεοδόσης Παναγόπουλο, Κορίννα Ραζή Γεωργιάδου, Θεόδωρος Χαλμούκης.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής, για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνάσιου Κορωπίου ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία επιπλέον ενημέρωσης, για την Ιστορία των Καλαβρύτων, αρκετά από τα αξιοθέατα της περιοχής, καθώς και για την πλούσια δραστηριότητα του ΣΕΠΟΚΕ. Επιπλέον, τονώθηκε και η τοπική τουριστική κίνηση, αφού τέτοιες δραστηριότητες αναμένεται να επιτελεστούν και στο μέλλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.