HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ανακρίνονται οι ανήλικοι για τις μαχαιριές στην Ηφαίστου

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στην Πάτρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας 28χρονου. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 26χρονος, υπήκοος Αλβ...

Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι στην Πάτρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας 28χρονου.
Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 26χρονος, υπήκοος Αλβανίας, συνεργός των ανηλίκων τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί
Οι δράστες συμμετείχαν σε συμπλοκή με παρέα του 28χρονου, ο οποίος δέχτηκε πλήγμα στο στήθος με αιχμηρό αντικείμενο
Συνελήφθησαν, χθες (14-5-2017), το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ανήλικοι ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο αγόρια ηλικίας 16 και 17 ετών και μια 16χρονη σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για συμμετοχή και ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Επίσης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αναζητείται για να συλληφθεί, ένας 26χρονος, υπήκοος Αλβανίας, συνεργό των δραστών.
Επιπλέον,  συνελήφθησαν δυο από τους γονείς των ανηλίκων επειδή παραμέλησαν της εποπτεία των παιδιών τους.
Ειδικότερα, στις (13-5-2017) αργά το βράδυ, στην Πάτρα, οι τέσσερις δράστες, διαπληκτίστηκαν και συνεπλάκησαν με ακόμη τέσσερις ημεδαπούς με αποτέλεσμα ο 26χρονος Αλβανός να τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα ένα 27χρονο ημεδαπό.
Στο πλαίσιο συντονισμένων και μεθοδικών ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ βρήκαν στην οικία του 16χρονου ένα μαχαίρι και μια μπλούζα, τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια του εγκλήματος.
Οι τρεις ανήλικοι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών, ενώ οι δυο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.