Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

To ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS κάνει τεστ drive στη ναυαρχίδα της AUDI, το Audi R8 Spyder (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Πάτρα βρέθηκε το υπερπολυτελές αυτοκίνητο-ναυαρχίδα της AUDI, το Audi R8 Spyder αξίας 300.000 ευρώ. Ο δημοσιογράφος του kalavryta...

Στην Πάτρα βρέθηκε το υπερπολυτελές αυτοκίνητο-ναυαρχίδα της AUDI, το Audi R8 Spyder αξίας 300.000 ευρώ. Ο δημοσιογράφος του kalavrytanews.com, Γιάννης Τσεντούρος βρέθηκε εκεί και έζησε την απόλυτη εμπειρία οδήγησης που πρόσφερε η εκδήλωση «Audi ON TOUR».
Από τις Σέρρες έως την Κρήτη και από τη Ρόδο έως την Πάτρα, οι κορυφαίες εκδόσεις των πιο δυναμικών μοντέλων της Audi θα είναι διαθέσιμες τόσο για γνωριμία, όσο και για ένα συναρπαστικό test drive.
Η Kosmocar – Audi διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πολύ πετυχημένη εκδήλωση «Audi ON TOUR», το διάστημα από 25 Μαΐου έως και  28 Ιουνίου 2017, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες και όλους να έρθουν σε άμεση επαφή με τα πιο εντυπωσιακά και σπάνια μοντέλα της.
Τα κορυφαία TTS Coupe, S5 Coupe 3.0 TFSI quattro tiptronic, A4 allroad, Q2 Edition #1, Q3 S line Competition (Limited Edition), Q5, SQ7 4.0 TDI 345hp και S3, θα κάνουν την εμφάνισή τους σε 12 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας με σκοπό οι φίλοι της μάρκας και όχι μόνο, να δουν αλλά και να οδηγήσουν τα συγκεκριμένα μοντέλα.
Για πρώτη φορά και αποκλειστικά κατά την διάρκεια του «Audi ON TOUR», θα υπάρχει η δυνατότητα για κάθε ενδιαφερόμενο να αγοράσει το αυτοκίνητο της επιλογής του με 0% επιτόκιο, 4 χρόνια service και 5 χρόνια εγγύηση, ενώ θα υπάρχουν και ειδικές τιμές.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.