Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Απάτες σε ηλικιωμένους, οι χρυσές λίρες και το ποδήλατο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη μίας αλλοδαπής που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, απ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη μίας αλλοδαπής που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 24χρονη υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της Ένταλμα Σύλληψης του  Β΄ Ανακριτή Πατρών, για υπόθεση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών.

Σύλληψη  ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει ένα σταθμευμένο ποδήλατο.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη και κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το πρωί στην Πάτρα, απέσπασε από ηλικιωμένη, που βρίσκονταν εξωτερικά της οικίας της,  το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ για δήθεν επιστροφή χρημάτων της κόρης της από την εφορία. Επιπλέον ο δράστης εισήλθε στην οικία της παθούσας και αφαίρεσε ακόμη πέντε χρυσές λίρες και (400) δολάρια Η.Π.Α.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά γραμμαρίων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για απόπειρα απάτης
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου,  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, προσέγγισαν με αυτοκίνητο μια ηλικιωμένη που κινούνταν πεζή, στην οποία παρουσιάστηκαν ως φοροτεχνικοί του υιού της και αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν (400) ευρώ με το πρόσχημα ότι θα λάμβανε επιστροφή φόρου (6.000) ευρώ. Η παθούσα δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς των απατεώνων και δεν τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.