HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Με επιτυχία η ετήσια γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20-5-2017 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» της Πάτρας η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20-5-2017 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» της Πάτρας η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της Πελοποννήσου και των νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης
Την Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κος Αραμπατζής Γεώργιος, ο οποίος εξείροντας την μαχητικότητα των Κυνηγετικών Συλλόγων της Πελοποννήσου δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις θέσεις και τις απόψεις μας για την προάσπιση και την διατήρηση της κυνηγετικής μας δραστηριότητας. 
Συνοπτικά, στις προτάσεις της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας αναφέρθηκαν η τροποποίηση του χρόνου θήρας του αγριόχοιρου για την επερχόμενη κυνηγετική περίοδο όπου η θήρα του να ξεκινά την 1η Σεπτέμβρη και να λήγει ταυτόχρονα με την λήξη θήρας του λαγού δηλαδή την 10η Ιανουαρίου, καθώς επίσης η διατήρηση του ίδιου χρόνου θήρας για την ορεινή πέρδικα. Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας πρότεινε την τροποποίηση ορισμένων άρθρων των καταστατικών των κυνηγετικών οργανώσεων έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τα σημερινά δεδομένα και απαιτήσεις της εποχής μας. 
Επίσης, στην Γενική Συνέλευση παραστάθηκε ο Δασολόγος κος Τοκατλίδης Αλέξανδρος εκπροσωπώντας την Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, ο οποίος διευκρίνισε τα θέματα που τέθηκαν ζητώντας την συνεργασία της Ομοσπονδίας καθώς είναι σαφές ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις με το τεράστιο και πολυδιάστατο έργο τους επικουρούν την πολιτεία στο δύσκολο έργο της διαχείρισης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος. 
Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά τα φιλοθηραματικά έργα και οι δράσεις της Ομοσπονδίας καθώς επίσης αναλύθηκαν και ομόφωνα εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός έτους 2016 και ο προϋπολογισμός έτους 2017 της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου. 
Είναι δεδομένο και θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη μία φορά ότι η Ομοσπονδία και οι κυνηγετικές οργανώσεις πάντα ακολουθούν δημοκρατικές ελεύθερες διαδικασίες και ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει όπως άλλωστε ορίζουν και οι καταστατικές μας διατάξεις. Ως εκ τούτου, το ουσιαστικό έργο και η προσφορά του καθενός είναι εκείνα τα στοιχεία που τίθενται στην κρίση όλων μας και σε καμία περίπτωση η ανυπαρξία ή ο φαρισαϊσμός και τα πομπώδεις ανυπόστατα λόγια στην σφαίρα της φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.