Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ένα ακόμη ταξίδι... τελείωσε

Έπεσε η αυλαία για το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας και την ομάδα των Καλαβρύτων. Ιδιαίτερος μπορεί να χαρακτηριστεί ο τελευταίος αγώνας αφ...

Έπεσε η αυλαία για το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας και την ομάδα των Καλαβρύτων. Ιδιαίτερος μπορεί να χαρακτηριστεί ο τελευταίος αγώνας αφού η ομάδα των Καλαβρύτων αντιμετώπισε εντός έδρας τον Αετό Πατρών που ήθελε την νίκη για να πετύχει την άνοδο του στην Α΄Κατηγορία.
Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των Καλαβρύτων δεν κάνουν το χατήρι κανενός και μέσα στο γήπεδο έπαιξαν για την ιστορία τους.
Έτσι, στο πρώτο μέρος απείλησαν αρκετές φορές την εστία των φιλοξενούμενων και παρουσιάστηκαν αρκετά δυνατοί στις μάχες του κέντρου. Ειδικότερα, χάθηκαν και δυο καλές στιγμές για να προηγηθούν με τους Κουτρουμάνη και Θ.Αναγνωστόπουλο. Τελικά, όμως ο Αετός κατάφερε να προηγηθεί με ένα τυχερό σουτ στο τέλος του πρώτου μισού.
Το γκολ στο 43’ που διαμόρφωσε το 0-1 δεν άλλαξε και ο Αετός πανηγύρισε στα Καλάβρυτα την άνοδό του στην Α’ κατηγορία.
Η Α.Ε. Καλαβρύτων έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο πρωτάθλημα και πέτυχε τον στόχο της αξιοπρεπής πορείας. Συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή Νίκο Γιαννόπουλο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση που ήταν πάντοτε δίπλα στις ανάγκες της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.