Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον τόπο Μαρτυρίου του Αγ. Νικολάου του νέου ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων

Στην Θεσσαλία βρέθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος την Τρίτη 9 Μαΐου. Εκεί με λαμπρότητα εορτάστηκε η ιερά ...

Στην Θεσσαλία βρέθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος την Τρίτη 9 Μαΐου. Εκεί με λαμπρότητα εορτάστηκε η ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, όπου είναι ο τόπος μαρτυρίου του Αγίου και βρίσκεται ο τάφος του.
Την Τρίτη 9 Μαΐου, ανήμερα της εορτής, πραγματοποιήθηκε η ακολουθία του Όρθρου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου και συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Τιμοθέου.
Κήρυκας του θείου λόγου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος. Ομίλησε για το ορατό θαύμα του Αγίου, που επιτελείται καθημερινά στο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος, την ανάβλυση του αίματος από το δένδρο, που μαρτύρησε ο Άγιος, μαρτυρώντας έτσι την αληθινή πίστη μας και την ζωντανή παρουσία του γνησίου φίλου του Χριστού Αγίου Νικολάου.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.