Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Ευρώπης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυγε για… ταξίδι στ’ αστέρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -για να τιμήσει και τους αδικοχαμένους συμπολίτες της, που «έφυγαν» στην τρομοκρα...

Έφυγε για… ταξίδι στ’ αστέρια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -για να τιμήσει και τους αδικοχαμένους συμπολίτες της, που «έφυγαν» στην τρομοκρατική επίθεση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-0 του Άγιαξ στον τελικό του Europa League και κατακτώντας τη μοναδική κούπα που έλειπε από τη συλλογή τους, θα είναι του χρόνου στο Champions League, στο οποίο επιστρέφουν μετά από μία διετία!

Η ομάδα του Μάντσεστερ, που γνώρισε τον απόλυτο τρόμο πριν από μερικά 24ωρα, πήρε… πατριωτικά το θέμα και παίζοντας με καρδιά, έφτασε σε μία άνετη, τελικά, επικράτηση, απέναντι στα… μωρά του Πέτερ Μπος, που, απλά, δεν μπορούσαν.
Αγιαξ (Πέτερ Μπος): Ονάνα, Ντε Λιχτ, Φέλτμαν, Σάντσες, Ρίντεβαλντ (82' Ντε Γιονγκ), Κλάασεν, Σένε (70' Φαν Ντε Μπεκ), Ζίγιετς, Τραορέ, Γιουνές, Ντόλμπεργκ (62' Νέρες).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρομέρο, Βαλέντσια, Μπλιντ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Ερέρα, Φελαϊνί, Μάτα (90' Ρούνεϊ), Πογκμπά, Μκιταριάν (74' Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (84'
Μαρσιάλ).




Ajax vs Manchester United 0-2 • All Goals... από Highlights-Serie-A

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.