HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΠΣ Αχαΐας και ΣΕΠΑ στην φιέστα της Παναχαϊκής

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή αναγέννησης της Παναχαϊκής. Όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες μπορούν να λάβουν μέρος στην μεγ...

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή αναγέννησης της Παναχαϊκής. Όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες μπορούν να λάβουν μέρος στην μεγαλειώδη παρέλαση των παιδιών των ακαδημιών που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του αγώνα της Παναχαϊκής με επίλεκτους ερασιτέχνες παίκτες του ΣΕΠΑ την  Κυριακή 28 Μαΐου στο γήπεδο της Αγυιάς.
Οι ακαδημίες που θα συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ενώ κάθε ερασιτεχνικό σωματείο μπορεί να στείλει τον σημαιοφόρο του. Όλες οι ομάδες-ακαδημίες θα παρελάσουν με τις εμφανίσεις των ομάδων τους και την σημαία τους.
Πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου στην μεγάλη γιορτή της Παναχαϊκής.
Η ανακοίνωση του ΣΕΠΑ
Ως ημέρα τιμής χαρακτήρισε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας την Κυριακή 28 Μαΐου, καθώς στη φιέστα της Παναχαϊκής θα συμμετάσχει ομάδα επίλεκτων ταλέντων από ερασιτεχνικές ομάδες της Αχαΐας.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΕΠΑ:
«Είναι πλέον οριστικό και επίσημο.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Παναχαϊκή Συμμαχία, είναι οριστική η συμμετοχή της ομάδας των επίλεκτων ταλέντων από ερασιτεχνικές ομάδες της Αχαϊας, στην φιέστα της Παναχαϊκής.
Μια πρωτοποριακή και τιμητική παρουσία για τους νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αφού θα κληθούν να αγωνιστούν απέναντι στην «ιστορική» ομάδα του Νομού μας και μάλιστα στην ημέρα γιορτής αυτής.
Ήδη η ΕΠΣ Αχαϊας σε συνεργασία με το Σ.Ε.Π.Α. έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την συγκρότηση της ομάδας, οι οποία θα είναι υπό την τεχνική ηγεσία δύο προπονητών που έχουν φορέσει την φανέλα των «κοκκινόμαυρων» και θα ανακοινωθούν άμεσα.
Επίσης ο Σ.Ε.Π.Α. έχει κάνει μια σοβαρή προεργασία, έχοντας επιλέξει υποψηφίους ποδοσφαιριστές ηλικίας 1994-2000 που ξεχώρισαν στα πρωταθλήματα και με αρκετά λεπτά συμμετοχής. Αυτή η λίστα αναμένεται να αποτελέσει κριτήριο στην επιλογή των ποδοσφαιριστών από τους προπονητές που θα οριστούν, σε συνεργασία με τις ομάδες που αγωνίζονται και με τις σκέψεις των προπονητών για το πως αυτή η ομάδα θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα κληθεί να κοντράρει τον μεγάλο της αντίπαλο.
Επίσης στην φιέστα της Παναχαϊκής, ο Σ.Ε.Π.Α. θα βραβεύσει την ομάδα της Παναχαϊκής και τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σπανό, ως ένδειξη παραδείγματος ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που μετακόμισε στην μέση της περιόδου σε επαγγελματική κατηγορία και διέπρεψε με την παρουσία του.
Ημέρα γιορτής για την Παναχαϊκή, ημέρα τιμής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο γίνεται σύμμαχος στην γιορτή της μεγάλης ομάδας του Νομού μας.
Ο Σ.Ε.Π.Α. συγχαίρει την Παναχαϊκή για αυτή την σπουδαία κίνηση, η οποία μας δείχνει πόσο έχει αγκαλιάσει τους Αχαϊούς ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.