HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δωρεά Βιβλίων στη σχολική βιβλιοθήκη του «Ευσέβιος Κηπουργός»

Οι Δ/ντές και οι σύλλογοι των διδασκόντων της σχολικής κοινότητας του Συγκροτήματος Β/μιας Εκ/σης «Ευσέβιος Κηπουργός» (Γυμνάσιο, Γενικό...

Οι Δ/ντές και οι σύλλογοι των διδασκόντων της σχολικής κοινότητας του Συγκροτήματος Β/μιας Εκ/σης «Ευσέβιος Κηπουργός» (Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο, ΕΠΑΛ) θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας, να δωρίσετε για μια ακόμη φορά, από την προσωπική σας βιβλιοθήκη βιβλία και εγκυκλοπαίδιες στη σχολική βιβλιοθήκη των σχολείων μας.
Κύριε Μασούλα 
Η δεύτερη αυτή προσφορά σας ενισχύει τη βιβλιοθήκη μας και ελπίζουμε ότι σύμφωνα και με τις εξαγγελθείσες προθέσεις του υπουργείου, με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς να βρεθεί λύση στη μόνιμη λειτουργία των σχολικών βιβλιοθήκων. Επίσης, αποδεικνύει το έμπρακτο και μόνιμο ενδιαφέρον σας για τα Καλάβρυτα και τις βαθιές ρίζες που τροφοδοτούν αυτές τις προσφορές.
Ο Διευθυντής
Σπανός Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.