Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα βήμα πιο κοντά ο Ολυμπιακός

Αν και αρκετά άστοχος σε πολλά σημεία του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Stoiximan.gr...

Αν και αρκετά άστοχος σε πολλά σημεία του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, επικρατώντας του Παναθηναϊκού 63-58, κάνοντας παράλληλα το 1-0 στη σειρά. Την ερχόμενη Πέμπτη, ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Μιλουτίνοφ με 12 πόντους, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε επίσης 12 πόντους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης τελείωσε το παιχνίδι με νταμπλ νταμπλ, πετυχαίνοντας 11 πόντους, ενώ μοίρασε και 10 ασίστ.
Από την άλλη μεριά, οι «πράσινοι», είχαν πρώτο σκόρερ τον Κέι Σι Ρίβερς με 16 πόντους, με τον Γιάννη Μπουρούση να τελειώνει τον αγώνα με νταμπλ-νταμπλ (13 πόντους και 11 ριμπάουντ).
Τα δεκάλεπτα: 19-10, 35-33, 48-50, 63-58
Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Παπαπέτρου 5, Μιλουτίνοβ 12, Πρίντεζης 12, Μάντζαρης 2, Σπανούλης 11 (10ασ), Γκριν 3, Μπιρτς 5, Γιανγκ 4, Ουότερς 2, Αγραβάνης, Παπανικολάου 7
Παναθηναϊκός (Τσάβι Πασκουάλ): Φελντέιν, Χαραλαμπόπουλος, Μπουρούσης 13 (11ρ), Σίνγκλετον 9, Καλάθης 5, Ρίβερς 16, Τζέιμς 6, Φώτσης 5, Παππάς, Γκιστ 2, Γκάμπριελ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.