Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σκακιστικός Καλαβρύτων: Δωρεά χρηματικού ποσού στο Γηροκομείο εις μνήμην Χρυσούλας Βασιλοπούλου

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) , Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δρασ...

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, προσέφερε -αντί στεφάνου- χρηματικό ποσό στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο (Γηροκομείο) Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), εις μνήμην Χρυσούλας Βασιλοπούλου, μητέρας του Ιδρυτικού Μέλους του ΣΕΠΟΚΕ-μέλος του Δημοτικού Συμβούλου-Διευθυντού του Νοσοκομείου, Καλαβρύτων Λεωνίδα Βασικόπουλου.
Ο κ. Βσιλόπουλος, έχει συμβάλλει με πρωτοπόρες ιδέες-καινοτόμες συμβουλές, αλλά και προσωπική εργασία, στην εξάπλωση του Αθλητισμού αλλά και του Πολιτισμού σε ολόκληρη την  επαρχία Καλαβρύτων. Είναι “καλό και αγαθό”μέλος της Μαρτυρικής μας Πόλης και αποτελεί παράδειγμα. προς μίμηση. Μακάρι να του μοιάσουμε όλοι μας: η κοινωνία θα γίνει πιο ανθρώπινη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.