Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ: «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε πολύτιμες παρακαταθήκες, επίκαιρες για πολύ καιρό ακόμα…»

Δήλωση του Βουλευτή Αχαΐας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπήρξε αναμφίβολ...

Δήλωση του Βουλευτή Αχαΐας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπήρξε αναμφίβολα μία κορυφαία πολιτική προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας.
Διορατικός, αποφασιστικός και γενναιόδωρος, άνοιξε δρόμο για πολλούς νέους στην πολιτική και διαβλέποντας την επικράτηση του φιλελευθερισμού σε όλη την Ευρώπη και στον Δυτικό κόσμο, μπόλιασε τη Νέα Δημοκρατία με ιδέες του παραδοσιακού Κέντρου από το οποίο προερχόταν, δίνοντας νέο σφρίγος και νέα πνοή στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της χώρας.
Έφυγε πλήρης ημερών, έχοντας αφήσει πολύτιμες παρακαταθήκες με το έργο και τα λόγια του, που θα παραμένουν επίκαιρες για πολύ καιρό ακόμα.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, την πρώην υπουργό, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και προς το σύνολο της οικογένειας και των οικείων του αειμνήστου πρωθυπουργού και επιτίμου Προέδρου της παράταξής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.