Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους Περιφερειάρχες για το Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους δεκατρείς Περιφερειάρχες συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης. Στη...

Με τους δεκατρείς Περιφερειάρχες συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Καστιφάρας 
Στο επίκεντρο της σύσκεψης ήταν η παραγωγική ανασυγκρότηση και ο πρωταγωνιστικός ρόλος των περιφερειών στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας. 
Ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τους αιρετούς είπε, «θέλω να κάνω μια ουσιαστική συζήτηση μαζί σας. 
Να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα με νηφαλιότητα και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε» τόνισε ο πρωθυπουργός, αφού ευχαρίστησε τους περιφερειάρχες για την ανταπόκριση. 
«Δεν θέλω η εισήγηση μου να είναι τυπική» ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός προσθέτοντας, «έχω την αίσθηση ότι δίνεται σε όλους η ευκαιρία και στην κυβέρνηση, στο πολιτικό σύστημα και στην αυτοδιοίκηση να σχεδιάσει με νηφαλιότητα την επόμενη μέρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.