Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο ...

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά.
Στη συνάντηση που ακολούθησε και στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, Δημήτριος Χουλιάρας και ο βοηθός Δημάρχου, Νίκος Μαγκαφάς, ο Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διοργανώνεται μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των άνεργων και των οικογενειών τους.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων εξέφρασε την πλήρη συμφωνία του για την κινητοποίηση και δήλωσε ότι τα Καλάβρυτα θα έχουν τη δική τους παρουσία και συμβολή στον αγώνα κατά της ανεργίας.
Συμφωνία υπήρξε και στο θέμα των εργαζομένων με οχτάμηνες συμβάσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που πρέπει άμεσα, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και με νομοθετική ρύθμιση να μονιμοποιηθούν.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες τις συναντήσεις με τους Δημάρχους της περιοχής.
Αύριο Πέμπτη 25 Μάη έχει προγραμματιστεί συνάντηση, στη 1 μετά το μεσημέρι, με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.